Voorstellen


Mijn naam is Marijke Bosma-Huitema. Ik ben 25 jaar en woon samen met mijn man in Heerenveen. In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen en wandelen. Verder mag ik ook graag creatief bezig zijn door te lezen, haken en dansen.

In 2012 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond welke ik gevolgd heb aan de hanzehogeschool in Groningen. Sinds dien ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Ik ben algemeen fysiotherapeut en heb me gespecialiseerd in de Mulligan Therapie, Medical taping en Dry needling. Daarnaast heb ik zo'n 7 jaar ervaring opgedaan in het geven van verschillende soorten massage.

Ik heb een grote passie voor het vak en het menselijk lichaam. Ik ben flexibel, enthousiast en probeer een goede (vertrouwens) sfeer te creŽren om samen te werken aan een goed herstel om de balans in het lichaam weer terug te vinden. Ik geloof er in dat de klachten die het lichaam aangeeft een oorzaak hebben. Vaak komt dit door een verstoring in de balans tussen belasting en belastbaarheid. Graag wil ik samen met u zoeken naar de best passende behandeling, om de balans weer te hervinden dit kan onder andere zijn door Dry needling, Mullingan therapie, medical tape, oefeningen, massage, etc.

Natuurlijk hoeft een massage niet klacht gericht te zijn en kan het ook gaan voor de ontspanning!

BIG Nummer is: 39916431104
KVK Nummer is: 59918802Te klein? Klik hier om het artikel in een ander venster te openen!